AKTUELNO

Budite i ove noći uz TV Pink!

Na programu televizije Pink i večeras je još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". Gost voditelja Darka Tanasijevića je Bane Čolak, učesnik prve i druge sezone rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti ''Zadruga''.

Pročitajte: DRAMA U DOMU BIVŠE ZADRUGARKE! Miljana prijavila oca Sinišu za ZLOSTAVLJANJE, Marija napustila kuću! Evo šta Kulićeva kaže za Pink.rs o PAKLU koji preživljava! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Čolakovo učešće obeležila je njegova ljubavna priča sa Zerinom Hećom, a snimak kako lažno plače kako bi dobio njene simpatije i dalje je viralan. Osim toga, Bane se pokazao i kao voditelj u popularnoj emisiji radio "Amnezija", kao izvrsan kuvar, ali i neko ko se ne boji da uđe u sukob sa svojim cimerima. Čolak će večeras otkriti sve aktuelnosti iz svog života, ali komentarisati situacije koje su obeležile "Zadrugu 2". Osim toga, biće reči i o njegovim bivšim cimerima, a kako je Darko mnogo puta dobio pohvalu za imitaciju upravo ovog bivšeg zadrugara, sigurni smo da će i ova noć biti puna "suza".

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pročitajte: KAO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA JE MILJANA PRIJAVILA OCA SINIŠU ZA ZLOSTAVLJANJE, a evo šta je Kulić uradio kad smo ga pozvali i pitali o DRAMI u porodičnom domu! (FOTO)

Vaša pitanja možete postaviti Banetu ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Pink.rs

#Bane Čolak

'