AKTUELNO

Budite i ove noći uz Pink!

Večeras nas na programu TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", a ove noći voditelj Darko Tanasijević ugostiće Maju Marinković koja je svojim učešćem u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima skrenula veliku pažnju domaće javnosti.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE: KAKVA BOMBA! Isplivala fotografija Marije Kulić sa PLAŽE! Miljanina majka oduševila sve svojim izgledom, a evo koji muškarac je grli! (FOTO)

Maja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a mnogima je bio zanimljiv njen turbulentni odnos sa Markom Miljkovićem. Tokom jedne od rasprava Maja je čak polila Marka mlekom iz šerpe. Oni su imali i romansu koja je kratko trajala, a pred kamerama "Zadruge" Maja je priznala da je u tom momentu gajila emocije prema Miljkoviću.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE: SLOBA SE PONOVO ŽENI! O njegovoj novoj devojci svi bruje, a Radanović je nakon propalog braka sa Kijom odlučio da opet STANE NA LUDI KAMEN! (FOTO)

U kakvim su Maja i Marko sada odnosima, kao i da li su se čuli nakon izlaska sa imanja, na ova ali i na ostala mnogobrojna pitanja odgovaraće Maja večeras uživo u programu TV Pink.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Vaša pitanja možete postaviti Maji Marinković ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Autor: S. Kuvekalović

#Maja Marinković

'