AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Mlada pevačica Milica Pavlović ovo leto, kao i sve njene kolege, provodi radno i to uglavnom na crnogorskom primorju. Sada se obrela i u našoj prestonici, a pre nego što je stala na binu i zapevala, otvorila je dušu za naš portal, a prvo nam je otkrila kako se oseća ovih dana.

Osećam se fenomenalno, vraćam se u realnost. Nakon burnog primorja, evo mene opet u Beogradu, najlepši grad na svetu, bar za mene - ističe na početku Milica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Milica je otkrila kako joj je bilo na radnom odmoru u Crnoj Gori gde je, pored zakazanih nastupa, našla vremena da se malo odmori i uživa na crnogorskim plažama, gde je svojom vitkom linijom mamila uzdahe jačeg pola.

Jesam, baš sam uživala. Primarno sam bila zbog rada, ali sam uspela da malo sebi uhvatim i priuštim vremena za odmor - rekla je Milica.

Njen treći studijski album "Zauvek" ima preko pola milijarde pregleda na Jutjubu, a Milica ne krije oduševljenje i nada se da će dobiti još toliko.

Ja sam tu cifru, taj uspeh, proslavila na najbolji moguć način, ali ne odustajemo i idemo dalje, očekujemo još pola milijarde! Ne odustajemo, idemo samo jako! - ushićena je Milica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Mlada zvezda priznala je da u pojedinim životnim i poslovnim situacijama zna da se postavi kao prava "Boginja", zna da bude čak i "Detektiv", ali smatra sve žene uvek trebaju da budu "S*ksi senjorite", što su i nazivi njenih pesama.

Volim za sebe i generalno za sve žene da kažem da su one uvek boginje u bilo koje doba dana, u bilo koje životno doba, nekako smo mi nežniji pol i šarmantniji i sad mogu da nabrajam do sutra, ali generalno mislim da je to to. Što se tiče detektiva, ja sam detektiv za muškarce, malo sam i psihopata, ali nećemo sad o tome, pošto još ne mogu da nađem dečka, sad fali da nastavim da pričam šta sve i kako ide (smeh)... A seksi senjorita sam svakog jutra, đuskam i glumim takvu senjoritu - kroz smeh kaže Milica.

Ona se sprema za nove poslovne izazove, a od odmora za sada nema ništa.

Za naredni period spremam svašta, biće svakako kvalitetno, u to ne morate uopšte da sumnjate, ja dajem svoj maksimum, obožavam ovaj posao i zaista se trudim da nikada ne izneverim poverenje svoje publike - kaže Milica.

Na samom kraju razgovora, Milica je dala recept za sve one koji žele da uplove u muzičke vode.

Recept je da budete vredni, da volite ovaj posao i da imate dobre ljude oko sebe, jer ceo taj skup čini onu lepu, prijatnu atmosferu i samo sa takvim ljudima i takvim razmišljanjem, sa tim da ste veliki radoholik, možete postići veliki uspeh. Bar ja tako mislim - zaključila je Milica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju.

Autor: D. Cakić

#Milica Pavlović

'