AKTUELNO

Pokušala da izbegne odgovor, ali je sve rekla između redova?

Zlata Đurković i Adam Đogani gostuju u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević spremio je zanimljiva pitanja za njih. Bivši zadrugari razgovaraju i sa publikom koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Gledateljka koja se uključila uživo u program rekla je da je Adam dosadan, a zatim je iskritikovala njegovu sestru Lunu Đogani, a Adam je krenuo da lažno plače.

Meni je moja sestra najbolja, ne zanimaju me drugi ljudi - prokomentarisao je Adam.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka je želela i da joj Zlata prokomentariše Suzanu Perović i Ljubu Pantović, a zatim je osula žestoku paljbu po Suzani.

Ja ovom prilikom pozdravljam Suzanu i njenu majku. Danas smo se čule, čujemo se skoro svaki dan. Nismo tamo lagale, svako ima pravo na svoj doživljaj. Nisam ja tu ništa spektakularno prikrivala, ona je ozbiljna žena, koja se zaljubila. Sve ono što se događalo, razlog je bila njena ljubav prema njemu. Ona oseća i dalje. Ona se nije povukla, bila je u problemu sa sobom. Mene nervira, zašto bih ja komentarisala bilo čiju ljubav? Ja tvrdim da ta žena nije nijednog trenutka fejkirala svoju ljubav prema Mikiju - priča Zlata i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Šta je u tom odnosu bilo pogrešno? I on je imao ružne reči i ona je imala ružne reči. Oni su meni top. Zašto da nisu? Ko smo mi da njima sudimo? Ja maksimalno osuđujem to (nasilje). Ljudi, iza svega stoji određeni razlog, povod, nervoza... Ja ne mogu da znam šta je tom čoveku bilo u glavi. Neki okidač je postojao. On je bio posesivan, imao je jako ozbiljne povrede kad se vratio. Nije smeo da se kreće. Vratio se zbog nje. Ona je okarakterisana negativno, kao da je pogrešila. Šta je pogrešila? Ništa. Ona je mogla da iskoristi to da bude žrtva. Rekla je da neće ni da ga tuži. Da nije bilo ljubavi, ona bi se predstavila drugačije. Ja sam kada sam je čula i videla, videla u njenim očima da je presrećna - ispričala je Zlata.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Darka je zanimalo da li Zlata sugeriše da su se Suzana i Miki pomirili?

Neću to da ti kažem, samo ću da ti kažem da je srećna žena i da je mnogo bolje. Porodica joj je bila podrška kada je izašla, bili su kada je izašla, nisu hteli da se eksponiraju. Oni svojoj majci žele sve najbolje. Pa i da je taj izbor Miki. Šta fali Mikiju? - dodala je pevačica, pa se napravila gluva kada ju je voditelj upitao da li su se Suzana i Miki čuli posle rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Imam informaciju, ali neću da vam dam. Kada budem kumovala, ja ću da kažem. Izvolite, dalje. Zovite Suzanu, pa je pitajte. Ja samo znam da je Suzana srećna - rekla je Zlata.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'