AKTUELNO

Gledateljka im postavila zanimljiva pitanja.

Gosti voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" su bivši zadrugari Zlata Đurković i Adam Đogani. Oni odgovaraju na Darkova pitanja, kao i na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Na samom početku emisije Zlata i Adam su ispričali da se odlično osećaju, da je "Zadruga" za njih bila iskustvo koje ih je promenilo, a zatim se u program uključila gledateljka, koja je ispričala da je jedva čekala da pevačica gostuje u emisiji, jer je obožava.

Gledateljka je zatim upitala Adama da li je porodica Đogani prihvatila Marka Miljkovića kao Luninog dečka.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Jeste, da - odgovorio je kratko Adam.

Gledateljka je želela da sazna i šta Zlata misli o Marku, Lepom Mići i Zorici Marković, kao i o vezi između Lune i Miljkovića.

Već više puta sam ponovila, ja tu vezu podržavam od prvog dana. Masa njih u kući bila je protiv. Toliko je bilo očigledno i jasno da će on uspeti sa njom da funkcioniše jednostavnije nego neki mlađi muškarac. On je jako ozbiljan dečko. Odnos između njih dvoje je bio toliko jasan - navela je Zlata.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ja sam ubeđena, s obzirom na to, kakav je Mića mangup u životu. Zorica se sa mnom nije pozdravila kad sam izlazila, ne znam što. Imale smo neku situaciju gde je ona spomenula Aleksu i Sava, gde sam ja prokomentarisala da ih ne naziva tako, da to nije lepo, možda zbog toga. Žao mi je - dodala je pevačica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zlata Đurković

'