AKTUELNO

Mnogi njeni pratioci saglasni su sa njenim stavovima.

Od nedavno, jedna od najaktuelnijih tema u Srbiji je elitna prostitucija. Mnoge poznate ličnosti iznele su svoj stav o tome, a poznato TV lice Snežana Dakić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i iznela stav o devojkama koje izgledaju kao da su "lake".

Foto: Printscreen Instagram/snezanadakic

Pročitajte: PIJANA OD LJUBAVI! Dara Bubamara se SKINULA, pa pomutila pamet jačem polu, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju! (FOTO)

Naime, Snežana je u svom postu napravila listu pod nazivom "Zašto fine devojke/žene izgledaju kao k*rve?" i iznela nekoliko stavki o tome, a zatim ostavila svoje pratioce da misle o tome.

Zašto fine devojke/žene izgledaju kao k*rve?

1. Zato što, zapravo, nisu finu;2. Videle su da muškarci radije biraju ženske p*rnografskog izgleda;3. Veruju da je to brži put do posla u struci;3. Poslodavci vole takav "look";4. Videle su da starlete i rijaliti igračice imaju veliku podršku u medijima - krase naslovnice i dobijaju dobre napojnice, pa žele da liče na njih;5. Žene da krenu njihovim stopama;6. Žele da i njih neki princ, oličen u žabu, izvuče iz blata i okuje u zlato. A takvi prinčevi ne vole takve princeze. Stvar (ne)ukusa;7. Misle da je takav izgled seksi, pa samo mame, a posle tvrde pazar;8. Misle da je to u trendu9. Povode se opštim (ne)ukusom;10. Iskusni makroi tvrde da žena koja izgleda kao k*rva najčešće to i jeste;11. Dopišite sami

Foto: Printscreen Instagram/snezanadakic

Pink.rs

#Snežana Dakić

'