AKTUELNO

Sve se dogodilo juče.

Beogradska policija intenzivno traga za D. S. koji se sumnjiči da je u nedelju pretukao bivšeg košarkaša Partizana i nekadašnjeg dečka pevačice Dare Bubamare, Nemanju Bezbradicu.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Policija je danas, tragajući za napadačem, pretresla kuću D. S. koja se takođe nalazi u Jakovu. Komšije porodice Bezbradica, kažu da su šokirane napadom na nekadašnjeg košarkaša.

Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udarca od pozadi. Verovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobegao je - rekle su komšije.

Foto: Printscreen Facebook

O motivu napada na košarkaša od jutros se nagađa u Jakovu. Pojedine informacije govore da je po sredi sukob zbog devojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi. Za portal Pink.rs juče se oglasila i pevačica Dara Bubamara koja je izjavila da Bezbradicu nije videla od raskida, oko godinu dana.

Inače, nakon što je dobio batine Bezbradica je sa teškim povredama ruku, nogu i prelomom lobanje, ali u svesnom stanju prevezen u bolnicu.

Pink.rs

#Dara Bubamara

'