AKTUELNO

Odlično se slažu.

Popularna pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, pisala je o odnosu sa svojim preminulim ocem Milošem u svojoj autobiografiji "Moj potpis". Kija je u svojoj knjizi navela da je njena majka Nadica bila u vanbračnoj vezi sa Milošem, dok je on bio samo papirološki nerazveden od svoje supruge Kate, sa kojom se godinama nije viđao jer je boravila u Nemačkoj.

Foto: E-stock, Pink.rs

Nakon smrti oca, pojedini domaći mediji pisali su o Kijinom nasledstvu i kako se Kata odrekla svog dela zbog Kristine, zbog čega je pevačica odlučila da uputi javnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

Hm... ova tema. Da stavimo tačku. Kata i ja smo u super odnosima i nema tu čuđenja, iako su neki želeli da prikažu moju mamu kao ljubavnicu, što nije bila, a u prilog tome govori i to da Kata ima odličan odnos sa mojom mamom, što znači da tu postoje stvari koje ne znate, a i ne tiču vas se. Niko se nije odrekao svog dela, već sam dobila ono što mi pripada, a to je polovina. I to nije očevina, već moja dedovina. Zamolila bih da članove moje porodice, u koju ubrajam i Katu, izostavite iz žute štampe - poručila je Kija.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

M.P.

#Kija Kockar

'