AKTUELNO

Podržala izbor svoje majke.

Aleksandra Subotić nedavno je boravila na moru sa svojim novim dečkom i majkom Ljubom Pantović, a pre nekoliko dana vratila se u Beograd kako bi smanjila svoje grudi. Iako su na početku "Zadruge 2" bile u zategnutim odnosima, Aleksandra i Ljuba su izgladile svoje razmirice i sada uživaju i podržavaju jedna drugu.

Foto: Privatna arhiva

Bivše zadrugarke zaputile su se danas u Zvornik, a onda je Subotićeva svojom objavom na Instagramu iz jednog kafića iznenadila fanove. Naime, Aleksandra se slikala sa Ljubinim dečkom i otkrila njegov identitet mnogobrojnim fanovima. Podsetimo, Ljuba je tokom svog učešća u "Zadruzi 2" želela da ostane misteriozna, pa tako nije puno pričala o svom dečku, osim što ga je pozdravljala svojom čuvenom krilaticom "Pozdrav za Švedsku".

Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Pozdrav za Švedsku - napisala je Aleksandra na slici i stavila emotikon crveno srce.

Pročitajte još: OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Ljuba uputila čestitke bivšoj Karađorđevoj verenici! Ove emotivne reči je imala za majku Mine Vrbaški! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Nakon toga Aleksandra je okačila još jedan stori, gde pozira sa svojom mamom i njenim dečkom. Izgleda da su majka i ćerka u nikad boljim odnosima i da im se sviđaju partneri koje su odabrale.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'