AKTUELNO

Brendon je imao drugačije mišljenje od Jeremića

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Branislava Radonića Brendona i Lazara Jeremića. Darko sa njima vodi razgovor o njihovom turbulentnom odnosu u "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon završetka rijalitija, a gledaoci koji su danonoćni pratili svaki njihov pokret takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i postave im pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se spekulisalo o tome da Ana Korać i David Dragojević nisu nastavili svoje druženje sa Lazarom, Jeremić je otkrio šta je istina.

Toliko o tome, samo da mi David napiše šta da odgovorim. Šta je bilo u Zadruzi, bilo je. Ja sam ih zavoleo kao svoje prijatelje. Ana, David i ja se još nismo videli - krenuo je Lazar.
Šta ćeš im, sad im ne treba batler - ubacio se Brendon.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ana i David ne žele da troše svoj novac, oni su imali svoje prioritete, kao i ja. Oni su tu za mene 24 sata, kao i ja za njih. Oni su prebukirani obavezama, kao i ja. Nisam ja neki psihopata. Oni grade svoj život, kao i ja. Ne priznajem ništa dok ne vidim prsten i pečat. Ne osećam se odbačenim. Bio sam u Veterniku - dodao je Jeremić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

'