AKTUELNO

Slavni pevač uživa u čarima Jadranskog mora.

Pevač Željko Samardžić letnje dane provodi u Kotoru gde uživa na svom brodu na obali Jadrana. Samardžić je na svom brodu ugostio ekipu portala Pink.rs i tom prilikom je govorio o svim aktuelnim temama iz svog privatnog, ali i poslovnog života.

PROČITAJTE: PINK.RS PAPARACO! Uhvatili smo Aleksu Savića kako se PREZNOJAVA u teretani! Pinkova zvezda dovodi svoj izgled do savršenstva, a u tome mu pomaže OVAJ BIVŠI ZADRUGAR! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Samardžić ističe da je Kotor njegova nirvana i da tu ima kuću, kao i da je svojim naslednicima kupio stanove. U zalivu obožava da peca ribu, međutim ne voli da sprema.

- Hašimoto mi je promenio život, ali Boka Kotorska mi još prija. Kotor je moja nirvana. Ne znam da spremam ribu, ali volim da ribam. Ovde uživam celo leto, a verovatno ostajem do oktobra - otkriva pevač za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Željko je komentarisao i aktuelnu situaciju na muzičkoj regionalnoj sceni i istakao da nema niše protiv novih muzičkih pravaca. i da najviće na svom brdu voli da sluša Nikoliju i Relju. - Na brodu najviše volim da slušam Nikoliju i Relju. Zaista nemam ništa protiv novih muzičkih pravaca, sviđa mi se sve to. Moja ćerka je počela da se bavi muzikom, međutim povukla se iz posla iz njoj znanih razloga - rekao je Željko.

Foto: Pink.rs

Inače, Samardžić će u septembru objaviti novu pesmu, a za Pink.rs je otpevao premijerno i stihove nove numere.

Pink.rs

#Željko Samardžić

'