AKTUELNO

Ovo nije želeo da sakrije.

Bivši učesnici Zadruge 2, Ana Korać i David Dragojević večeras su specijalni gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević odmah je započeo razgovor o svim aktuelnim temama koje i dalje intrigiraju javnost.

Ono što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama je Davidovo pomirenje sa rođenim bratom Dejanom Dragojevićem, sa kojim nije pričao duži vremenski period.

Foto: TvPink Printscreen

Ovom prilikom Dragojević je otkrio detalje njihovog susreta, ali je priznao da sam čin pomirenja nije bio nimalo lak.

Ana i ja smo bili u Bosni, niko nije znao da idemo. Ja sam pričao sa Dalilom, on je bio ljut, nije ni želeo da razgovara sa mnom. Onda smo se pokupili i otišli smo tamo. To su bile duboke porodične priče, svašta se izdešavalo. Bili smo samo na jednu noć. Neke stvari što sam rekao da me sramota, jednostavno, bratu sam mogao sa strane da namignem, a ne da ulazim u tu igru. Trebalo je da mu kažem. To je sve totalno uzelo maha, otišlo je u dubiozu i tu se svašta izdešavalo. Nije to bilo zbog rijalitija, on je meni sve na svetu, brat mi je - rekao je David.

Mnogi su Davidove i Dejanove zajedničke fotografije na Instagramu okarakterisali kao pokušaj da žestoko isprovociraju njegovu bivšu verenicu Aleksandru Subotić zbog koje su navodno bili u svađi, a on je na to imao samo kratak komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nas ne zanima. Kad su počeli da se oglašavaju raznorazni ljudi, Dalila je stavila do znanja da ne treba da je vređaju. Nema prostora za to, mi smo imali nešto naše što smo želeli da ispravimo, spustili smo loptu i to je to. Ne bih da se vraćam na taj period, ali sve je to bilo jako ružno. Da mogu da vratim vreme ja nikada ne bih ušao u rijaliti - rekao je David.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#David Dragojević

'