AKTUELNO

Ekskluzivno smo čuli i deo nove pesme, koja će sigurno biti letnji hit!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković ozbiljno korača muzičkom scenom Srbije, a kako je već poznato, iza sebe ima dve numere, i to jednu sa svojom partnerkom Jovanom Tomić Matorom, koja joj je danas bila najveća podrška.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Vidno raspoložena u izazovnom bikiniju Sanja nije krila da ima tremu pred snimanje svog novog spota, ali se potom ubacila Jovana koja nam je otkrila kako se oseća povodom projekta.

Osećam se sjajno kad vidim nju da radi ono što voli. Danas sam u organizaciji i sa devojkama tamo - ispričala je Matora, te smo odmah upitali Sanju kako se oseća povodom toga.
Ne razmišljam trenutno o tome, razmišljam o spotu - izjavila je kroz osmeh zadrugarka.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je Matora već učestvovala u jednom spotu svoje partnerke, upitali smo da li će i ovog puta imati neku zajedničku scenu, ali su odlučile da ovaj put bude Sanja bude u centru pažnje u njenoj prvoj solo pesmi. Budući da smo Sanju zatekli u izazovnoj kombinaciji, upitali smo Jovanu kakve scene joj ne bi dozvolila, te se zadrugarka našalila.

Ne bih joj dozvolila da radi sve, ali nemam problem. Zna ona vrlo dobro šta sme, a šta ne sme, kao i ja - dodala je Matora.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Dotakli smo se i buduće pevačice i pobednice ,,Zadruge 2" Lune Đogani, koja takođe uskoro lansira svoj prvenac. Upitali smo Sanju šta misli o Luninoj karijeri i da li je vidi kao konkurenciju.

Ne gledam ja nju kao konkurenciju, svako ima svoju publiku - tvrdi Stankovićeva.

Nismo mogli, a da se ne dotaknemo i pevačice Kristine Kije Kockar, budući da su bile priče da više nisu u dobrim odnosima zbog druženja sa Lunom, pa su nas zadrugarke uputile u njihovu trenutnu situaciju.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Sve je okej, ja sam tu nešto malo neke stvari... Takav sam čovek, bilo bi mi krivo da nekome nisam pružila priliku. Ja sam to sama radila. Ali Kija nama nikad nije rekla da se ne družimo sa Lunom - ispričala je Matora.

Međutim, to nije sve - naša kamera je uhvatila i kraljevski tretman koji je Jovana tokom pauze pružila Sanji. Naime, nakon što joj je namazala telo uljem, počela je da je mazi i ljubi po nozi, pa se Sanja osetila poput kraljice. Takođe u nastavku teksta pogledajte izazovne scene tokom snimanja spota.

O. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

'