AKTUELNO

Iskreno i otvoreno.

Popularna pevačica Andreana Čekić posle kratkog odmora u Grčkoj ponovo vredno radi i nastupa, a pre nego što je stala pred beogradsku publiku, za portal Pink.rs otkrila je kako joj bilo na zasluženom odmoru.

Bili smo na odmoru i mogu reći da smo stvarno konačno odmorili, a malo mi je čudno, evo čeka me prva svirka posle odmora, pa nekako se nisam još ni raspevala (smeh), ali je super spemna sam, vidim da je ovde puno i biće lepo - rekla je Andreana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Andreana je rekla da je sada prvi put posle dužeg vremena okupila celu porodicu i da su svi zajedno uživali na odmoru.

To mi se ostvarilo i baš sam odavno želela da svi zajedno odmaramo i ove godine je uspelo. Tu su bili brat, snajka, mama, baka i svi.

Tokom odmora pevačica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila i set fotografija sa odmora na kome se videlo da baš uživala, a to je ovako prokomentarisala.

Za taj set fotografija me je stilizovala moja snajka, moram da kažem. Ona voli šešire, ona mene vidi u tom svetlu i taj dan smo "morale" da pravimo fotosešn, ali dobro je ispalo.

Posle brojnih medijskih natpisa, uglavnom negativnih budući da je uplovila u vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, Andrena je priznala da je sada konačno srećna, ispunjena i zavovoljna, ali i da bi volela da uskoro dođe i prinova.

To je to, pretpostavljam da se to i vidi, ja se barem tako osećam. Da, volela bih i da dođe prinova, mi radimo na tome i ja se nadam da će biti uskoro (smeh), takođe bih volela da liči na tatu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Njena pesma "Tuđa majica" pronašla je put do publike, a Andreana priznaje da sama pesma i spot nose snažnu poruku i pouku i ističe da uvek treba stati na put bilo kom vidu nasilja i naglašava je ona uvek bila protivnik toga.

Uglavnom sam htela da provučem nažalost uvek aktuelnu temu, a to je generalno nasilje, naravno ja sam protiv toga, kao i svako normalno biće. Možda nažalost ne može se to samo pesmom promeniti, nego generalno treba probuditi svest u tim žrtvama. Ja sam time htela da kažem ženama koje imaju taj problem obavezno moraju da traže pomoć, jer nasilje je veliki problem.

Za kraj, Andreana je najavila da se sprema i da je u oktobru čeka velika američka turneja sa pevačem Emirom Đulovićem sa kojim ima veliki duetski hit "Cipele" i da se baš raduje tome.

Evo, ovom prilikom ekskluzivno mogu da najavim veliku američku turneju u oktobru sa Emirom Đulovićem. Idemo u Ameriku, ceo mesec ćemo biti tamo, imaćemo jedno dvadeset nastupa i jedva čekam. Prvi put idem tamo i zaista čekam da vidim taj naš narod tamo i da se družimo, jer znam koliko oni žele da mi dođemo i verujem i znam da će biti apsolutni uspeh - zakljuičila je Andreana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Andreanom.

Autor: D. Cakić

#Andreana Čekić

'