AKTUELNO

Javnosti je predstavio Milenu, devojku koja ima posebno mesto u njegovom životu.

Folk pevač Boban Rajović objavio je fotografiju sa atraktivnom plavušom za koju su mnogi pomislili da mu je ćerka. Međutim, nije reč o njegovoj naslednici, ali svakako u pitanju je osoba koja njemu veoma znači.

View this post on Instagram

Imala je 16 godina kada je sa mnom prošla avanturu zvanu Slingshot (čuveni rolerkoster 😃) u Australiji, u kojoj inače i živi. Danas moja Milena, ćerka moje prijateljice (iako su svi mislili i pisali da je moja ćerka 😃) i Mićo moj, kako je ja zovem, ima 24 godine i evo nas, ispunjavamo ono davno dogovoreno - da ću joj baš ja pjevati na svadbi jednog dana. Dodje i taj dan, maločas smo u Beogradu zakazali njenu svadbu za ljeto 2020. i ne mogu vam opisati koliko se radujem! Mićo, voli te drug i jedva čekam naredno ljeto. U medjuvremenu smo mogli još jedan krug, pa da probam da ne vrištim onoliko 😂 ——————————————————— #bobanrajovic #slingshot #slingshotbuddy

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on

Imala je šesnaest godina kada je sa mnom prošla avanturu zvanu Slingshot (čuveni rolerkoster) u Australiji, u kojoj inače i živi. Danas moja Milena, ćerka moje prijateljice (iako su svi mislili i pisali da je moja ćerka) i Mićo moj, kako je ja zovem, ima 24 godine i evo nas, ispunjavamo ono davno dogovoreno - da ću joj baš ja pevati na svadbi jednog dana.  Dođe i taj dan, maločas smo u Beogradu zakazali njenu svadbu za leto 2020. i ne mogu vam opisati koliko se radujem! Mićo, voli te drug i jedva čekam naredno leto. U međuvremenu smo mogli još jedan krug, pa da probam da ne vrištim onoliko - napisao je Boban, a čuvene vožnje rolerkosterom, sa Milenom koja je tada bila znatno mlađa, prisetite se u nastavku:

Pink.rs

#Boban Rajović

'