AKTUELNO

Pevač je za Pink.rs otvoreno govorio o novom albumu, predstojećim koncertima, ali i privatnom životu i interesovanju medija za njegovu decu.

Popularni pevač i nekadašnji član žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmčenja u regionu "Pinkove zvezdice", Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, ima veliki povod za poseti Beograd.

Hari ce 14. februara održati koncert u novosadskoj dvorani "Spens", dok će za Dan žena, 8. marta, pevati pred beogradskom publikom u centru "Sava".

On je odlučio da ove dvorane tokom koncerata pretvori u svojevrsni teatar, kada će predstaviti pesme sa svog novog albuma "Ćilim", a ne krije sreću jer će se ponovo naći pred beogradskom publikom.

- Beograd ima posebno značenje za mene, niko nije mogao da postane zvezda dok ne dobije potvrdu u Beogradu. Za svojih 30 godina karijere u centru "Sava" samo imao više od 50 koncerata, zbog čega ima posebno mesto. Neki od mojih najvećih hitova inspirisani su upravo Beograđankama, kao što je slučaj sa pesmom "Kad dođe oktobar" - rekao je Hari za Pink.rs na samom početku razgovora

Pevač je sedam godina posle albuma "Sreća" objavio novi album "Ćilim" i fanove obradovao novim pesmama, na kojima je dugo radio.

On ne krije da posebnu zahvalnost duguje porodici, koja je tokom čitave karijere bila uz njega i imala razumevanja za sve što njegov životni poziv nosi.

- Ovaj album posvećen je mojoj porodici, a posebno mojim unucima Isaku i Kanu. Bez podrške najbližih, život je bi bio šupalj - rekao je Hari.

Jedan od njegovih omiljenih spotova, koji je i javnosti privukao pažnju, jeste onaj za pesmu "Prsten i zlatni lanac", u kom se pojavljuje njegova ćerka Nađa.

Snažne emocije ga vežu za taj period, a Hari je za naš portal otkrio da bi ponovo uradio sličan spot, samo što ovog puta akteri ne bi bila njegova deca.

- Razmišljao sam o takvom spotu. Možda to i uradim sa unukom Isakom, Kan je još uvek mali - rekao je Hari.

U poslednje vreme, pažnja javnosti usmerena je na njegovu decu, i to ne samo na Nađu, već i na sinove Damira i Maka, koji su aktivni na društvenim mrežama.

Ipak, pevaču to ne smeta i ne želi da im se meša u živote, već im daje potpunu slobodu da se ponašaju kako žele.

- Svako ima svoj život. Nikad se u životu nisam mešao deci ni u izbor škole, a kamoli u privatan život. Sinovi imaju devojke, Nađa je udata, ima dvoje dece. Da sam im se ja petljao, ne bi ništa imali - rekao je Hari kroz osmeh i dodao da uživa u tome što je deda.

- Sve što je novo je lepo, pa je tako i meni u ulozi dede. Ispunjavam im sve želje koje su u granicama mojih mogućnosti, u obično su dečije želje van naših mogućnosti - ispričao je Varešanović.

Foto: Promo

Prve dve sezone bio je član žirija najgledanijeg dečijeg takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", a na pitanje da li bi se, kao Milan Stanković, vratio u ćuvenu crvenu stolicu, pevač je bio potpuno iskren.

- Vratio bih se kao gost, zašto da ne. Ja sam i predlagao takav koncept, da se svake nedelje menja žiri, da postoje gostujući članovi. Ali da, vratio bih se na nekoliko emisija - završio je Hari.

Foto: Promo

Autor: M. Đurović

#Hari Varešanović

#koncert

#pevač

'