AKTUELNO

Nije mogla da sakrije emocije.

Voditelj Darko Tanasijević večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" razgovara sa Aleksandrom Subotić o svemu što zanima milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u najgledanijem rijalitiju u Evropi "Zadruzi 2". I gledaoci imaju priliku da se uključe uživo u program i postave Aleksandri pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja lično poznaje Aleksandru se uključila u program uživo, nahvalila Subotićevu i ispričala detalje njihovog susreta, a onda joj uputila emotivnu poruku.

To je ta Aleksandra, koja ima dušu, koja je svima verovala i na kraju šta se desilo? Živela u zabludi... Nemoj da se brineš, čuvaj svoje dete i sebe, ovo ostalo dođe, pa ode. Volela bih da me nazoveš da te čujem - ispričala je gledateljka drhtavim glasom.
Iskreno, ne mogu da verujem da se teta Vera uključila u program. To je gospođa koja je bila prijateljica Davidove komšinice. Ona nas je podržavala kao par, bila je na tom rođendanu, ja jesam tada bila srećna. Čak je dolazila u Kaluđericu. Drago mi je što se svi ljudi uključuju, prijatno mi je u emisiji, iako nisam mislila da će biti tako - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

'