AKTUELNO

Istakla je da svi znaju ko je Ana Korać.

Aleksandra Subotić, takmičarka koja je osvojila četvrto mesto u najgledanijem rijalitiju u Evropi "Zadruzi 2", večeras je gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - Narod pita". On sa Aleksandrom razgovara o svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je 10 meseci dananoćno pratio dešavanja iz Bele kuće. Verna publika takođe ima priliku da se uključi uživo u program i postavlja Aleksandri pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

U program se uključila gledateljka koja je upitala Aleksandru da iznese mišljenje o Ani Korać.

Što se tiče Ane, ja smatram da nije ljudski, niti vreme i mesto da ja pričam o toj devojci. Ta devojka je pokazala ko je i šta je. Jedino šta sam videla je da zna da se meša u tuđe veze. Srbija je mala i Crna Gora. Svi mi znamo taj krug ljudi, po Beogradu svi znaju ko je Ana Korać. Nema potrebe da prljam usta tom devojkom. Pokazala je da je loša devojka, kao što je on loš čovek. Nije postupila ljudski. Mislim da je trebalo da kaže izvini. Ona je pljuvala moju malu i mene, izbacivala nas iz kuće. Ko si ti da mene posle sedam dana rijaliti veze izbacuješ iz kuće? Znam sve o njoj, svi znaju sve o njoj, sama sebe je pljunula - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je upitao Aleksandru da li je Ana demantovala njene navode iz "Zadruge" da se bavi prostitucijom, kao i da li ju je tužila.

Ana Korać je demantovala samu sebe lažima. Ne plašim se ničega kada je u pitanju Ana. Da me tuži... Znam kako ću sa njom izaći na kraj. Ne želim sada da je optužujem za prostituciju, rekla sam sve u "Zadruzi". Odakle joj sredstva za takav način života? - navela je Subotićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'