AKTUELNO

Ne krije oduševljenje.

Aleksandra Subotić gost je voditelja Darka Tanasijevića večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita". Četvrtoplasirana superfinalistkinja najgledanijeg rijalitija u Evropi, "Zadruge 2", odgovara na Darkova intrigantna pitanja, ali i razgovara sa gledaocima koji imaju priliku da se uključe uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka se uključila u program i nahvalila Aleksandru te rekla da je za nju Subotićeva bila pobednik, pa je osula paljbu po Davidu Dragojeviću, a onda ju je upitala da li ulazi u "Zadrugu 3", kao i da li ima momka i da li je srećna.

Jesam srećna što sam raskinula sa Davidom i ja smatram da je loš čovek. Imam novog dečka. Ja sam sva obazriva i strahujem, pravim milion i jednu glupost, imam strah od toga da mi se opet nešto desi. Plašim se da ne napravim neku glupost - ispričala je Aleksandra, pa otkrila detalje o svojoj novoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Jutros sam dobila komentar: "Hvala Bogu da ovaj nije zubat". Zove se Petar. Ja mu tepam Peco. Jeste stariji od mene, dosta, ne baš previše, ali... 20 godina je stariji od mene. To jeste neobično ljudima, ali i otac mog deteta je 16 godina stariji od mene, David devet, pa me je najviše zeznuo od svih. Meni se sviđa što je on pokazao na delu da je dobar čovek kada mene nije bilo. On je devojci koja je čuvala moje dete pomagao, trudio se. Neobično mi je, ne mogu baš da kažem dečko, s obzirom na njegove godine. Nije dečko, zreo je čovek. Pravi muškarac - otkrila je Subotićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

'