AKTUELNO

Pevačica je i svojoj ćerki savetovala da zbog teškog životnog perioda razgovara sa stručnjacima.

Dok mnogi poznati sa domaće javne scene kriju kada imaju psihičkih problema, Anabela Atijas otvoreno je govorila o svojim problemima kao i da je zbog istih potražila pomoć psihijatra, kao i da je njenu ćerku savetovala isto. Luni je teško pao razvod roditelja zbog čega je morala da potraži stručnu pomoć.

Psihijatri su isto što i pedijatri, nekad te boli duša, pa imaš potrebu da ti neko pomogne da to prevaziđeš. Ja znam da je Luna prošla kroz težak period, zbog našeg razvoda, koji je bio na meti tabloida i raznoraznih ljudi koji ne znam zašto su se oglašavali i pravili nam probleme, a u svemu tome nisu mislili na našu decu - objasnila je Anabela.

Foto: Instagram

Ja sam vrlo otvoreno pričala o nekim svojim depresijama, posle porođaja sa Ninom sam bila kod psihijatra tako da je Luna imala od koga da nauči da je vrlo poželjno da kada se čovek oseća loše treba potražiti pomoć - rekla je Anabela.

Foto: Facebook

Da li će nakon Anabele i ostale kolege slediti njen primer i govoriti otvoreno o svojim problemima i tako pružiti primer svima, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Psihijatar

'