AKTUELNO

Muzička zvezda se telefonskim putem iz Švedske uključila u emisiju Tijane Price i Ognjena Nestorovića i otkrila impresije sa sinoćnjeg druženja sa mnogobrojnom publikom.

Nakon uključenja manekena Aleksandra Petrovića, koji je stekao popriličnu popularnost nakon pojavljivanja u spotu za pesmu "Nevinost" najveće balkanske zvezde, u emisiju "Premijera - Vikend specijal" uključila se i Svetlana Ceca Ražnatović, koju proteklih dana zbog spota nazivaju "snežnom kraljicom".

Foto: Printscreen

Foto: YouTube screenshot

- Jako mi imponuje, ali ja sam ledena kraljica toplog srca - kroz smeh je rekla Ceca, koja se trenutno nalazi u Švedskoj, gde je sinoć održala spektakularni koncert sa kojeg nosi najlepše uspomene.

Foto: Printscreen

- Baš sam se uželela publike, bila je sjajna atmosfera, bilo je prelepo - rekla je Ceca u direktnom telefonskom uključenju i otkrila da se, ipak, najbolje oseća kod kuće.

- U hotelu sam, uskoro krećem sa ekipom od oko 15 ljudi. Sada malo odmaram, ali mi je najbolji odmor kod kuće - iskrena je Ceca.

Foto: Printscreen Instagram

Budući da se pre nje u emisiju uključio i zgodni maneken Aleksandar Petrović, pevačica je iskoristila priliku da još jednom uputi brojne komplimente na njegov račun.

- Mnogo mi je drago zbog njega, drago mi je što je iz mog kraja. Videli ste i sami - lep, zgodan momak, odmah se stvorila euforija oko toga. Spot je veoma lep, ima lepe kadrove - rekla je Ceca.

Autor: D. Tanasijević

#Svetlana Ceca Ražnatović

'