AKTUELNO

Prevrtala je očima sve vreme.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Ana Korać su večerašnje gošće voditeljke Dušice Jakovljević u novom izdanju emisije "Zadruga - narod pita".

Naredni gledalac koji se uključio uživo u program žestoko je osudio vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, pa ju je upitao odakle joj novac za skupocene stvari koje poseduje, a zbog ovog pitanja Koraćeva je počela da prevrće očima.

Foto: TvPink Printscreen

Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo da od toga ne može da se živi u Srbiji. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije i njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može da se kupi od modelinga. Odakle joj novac, kakve je to modelinge radila i pritom kaže da nije dobila novac od Slobinog spota... Znam i sa kojim si se fudbalerom viđala - glasilo je pitanje za Anu Korać.
Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vreme da spavate. Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš - odgovorila je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima telohranitelje? - nastavljao je gledalac sa pitanjima.
Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj pre, ostao je. Moji prijatelji su pored mene - odgovorila je besno Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PINK.RS PATROLA U CRNOJ GORI! UHVATILI smo našeg najseksepilnijeg glumca na plaži! MOKAR I PREPLANUO mamio uzdahe ženskog pola! (PAPARACO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Ana Korać

#Kija Kockar

'