AKTUELNO

Svoje znanje o modi će zasigurno iskoristiti i u novoj profesiji!

Pre nego što je ušla u ''Zadrugu'', Lunu Đogani su svi znali kao ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija, a njeno zanimanje bilo je "modna blogerka". Baš zbog toga, ona je nekoliko puta bila gost u emisijama u kojim je pričala o načinu na koji bira odevne kombinacije.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se tokom boravka u ''Zadruzi 2'' odlučila na krupan korak - da se oproba kao pevačica, ne možemo da zaboravimo da je ona niz godina pre učešća u rijalitiju krasila naslovne strane domaćih magazina zbog bloga koji je vodila na svom Instagram profilu.

Nju je tada pratilo oko 300 hiljada korisnika, koji su svakodnevno čekali da vide kakvu će to novu fotografiju objaviti i kakve modne savete će im udeliti.

Na fotografiji u nastavku, Luna se odlučila za sivi duks, crnu suknju sa postavom i torbom sa resicama.

Foto: Printscreen Instagram

Tokom letnjeg perioda, ona je objavljivala fotografije na kojima uživa na moru i bazenu, a na sebi je uvek imala kupaći kostim koji nakon toga postane veliki hit među devojkama.

Foto: Printscreen Instagram

U nastavku pogledajte kako je Luna izgledala i šta je volela da nosi pre nego što ju je učešće u rijalitiju ''Zadruga'' učinilo jednom od najpoznatijih mladih zvezda u Srbiji.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Svoj talenat za modu će Luna svakako iskostiti i u novoj profesiji. Spotovi za dve pesme koje je snimila će uskoro biti gotovi, a njeni fanovi jedva čekaju da vide šta im je pripremila.

I. Radulović

#Luna Đogani

'