AKTUELNO

Pevačica se oglasila za Pink.rs i otkrila sve!

Pevačica Kristina Kija Kockar u ponedeljak uveče objavila je novi singl "Zlatan" koji je već postao pravi letnji hit. Za manje od 24 sata Kijin "Zlatan" dospeo je na prvo mesto na trendingu na Jutjubu i prešao milion pregleda, a ono što su svi komentarišu je kako pevačica izgleda u spotu, kao i kadrove istog.

Foto: Printscreen YouTube/ FM Play

Svima je dobro poznato da pevačica obožava seriju "Prijatelji" pa je tako i neke detalje u svom domu uredila po uzoru na enterijer ovog popularnog sitkoma, a kuhinju iz jednog od stanova u kom su "Prijatelji" živeli je iskoristila kao inspiraciju za kadrove svog spota. Međutim, ima onih koji su primetili i nešto drugo.

Foto: Printscreen YouTube/ FM Play

Naime, mnogi su obratili pažnju i na Kijin stajling, pa su tako primetili da nosi dve zanimljive ogrlice. Jedna od njih je imala kao privezak slovo "A", dok na drugoj kopča podseća na slovo "V". Mi smo kontakirali pevačicu kako bismo proverili da li ovi privesci za nju imaju neko značenje, a ona nam je kroz smeh odgovorila.

Haha, pa ne, iskreno, nisam to ni primetila. Ma ne, stilistkinja mi je to stavila, nemaju nikakvo značenje - rekla nam je Kija.

Foto: Printscreen YouTube/ FM Play

Ukoliko do sada niste poslušali pesmu 'Zlatan' to možete učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

#Kristina Kockar

#Pesma

'