AKTUELNO

Tržanova nije bila raspoložena za izjave.

Pevačica Goca Tržan danas je imala zakazano suđenje u Prvom osnovnom tužilaštvu na Novom Begradu, sa svojim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem. Ivan se ni ovoga puta nije pojavio, a njegov branilac je doneo lekarsko uverenje da optuženi ima stomačni virus.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Goca je na sud stigla u pratnji svog advokata, ali nije bila raspoložena da daje izjave okupljenim novinarima.

Neću da pričam o tome, ovo nije stvar ni za novine ni za televiziju - rekla je Tržanova, a zatim je njen branilac objasnio kakav rasplet događaja očekuju.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ivan Marinković se nije pojavio, opravdao je izostanak, njegov branilac je doneo lekarski nalaz, kaže da ima stomačni virus. To će sud proceniti, jednostavno nije se pojavio i sledeće suđenje je zakazano za 12 septembar u 13 časova. Danas je trebalo da budeo obavljen glavni pretres za krivično delo nedavanja izdržavanja. Ivan Marinković je dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela na uslovne osude. Videćemo kakav će stav sud zauzeti na kraju ovog postupka. Ja lično mislim, kao punomoćnik maloletnog deteta, da se svrha kažnjavanja nije postigla uslnovnim osudama i predložićemo težu sankciju. Imamo već popis imovine i blokadu računa, ali za sada sud nije uspeo da sprovede izvršenje. Videćemo kakvu će odbranu njegov branilac izneti. On je u istražnom postupku priznao izvršenje krivičnog dela, s tim što je rekao da nema para i kada bude zaradio da će platiti. On duguje 552 hiljade dinara trenutno, trebalo je da plaća 12 hiljada mesečno, on ne plaća od razvoda. Jedini način je da pod pretnjom zatvora on izmiri svoju obavezu, neki deo je izmirilo treće lice - rekao je Gocin advokat.

Na pitanje okupljenih novinara da li ju je bivši suprug ikada kontaktirao od kada su se razveli 2011. godine, pevačica je kratko rekla da nije, a onda je njen advokat naveo da postoji mogućnost da Marinković završi u zatvoru zbog neplaćenih alimentacija na ime svoje maloletne ćerke Lene.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE RAK I PROŠLA KROZ BEZBROJ HEMOTERAPIJA: Nikada ne biste pogodili ko je književnica sa slike, tada je želela da bude policajac! (FOTO)

Postoji mogućnost, jer je već dva puta osuđen na uslovnu kaznu koja očigledno nema svoju svrhu. Nema lakših mera, sud će odlučiti da li će mu izreći kaznu zatovra ili će dobiti još jednu uslovnu osudu - objasnio je advokat.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Ivan Marinković

'