AKTUELNO

Čeka se Mićin komentar.

Bivši partneri Luna Đogani i Marko Miljković večeras se konačno susreću pred kamerama u emisiji ''Zadruga - narod pita'' gde će reći jedno drugom sve što imaju.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac se uključio i pohvalio pesmu Kije Kockar, a onda je komentarisao intimne odnose koji su imale Dorotea Jovanović i Maja Marinkovića sa Markom Miljkovićem. Potom je spomenuo Lunino vređanje obolelog deteta koji se nalazilo u studiju Televizije Pink. Na kraju upitao je zašto se svađala sa Stanijom pred sam kraj.

Što se tiče Stanije, već sam odgovorila. Bila sam ljuta na sve, dobacila je nešto za moju majku i oplela sam po njoj. Rekla sam njoj, sve što sam mislila da kažem Marku. Ona nije imala lepo mišljenje o meni. Našla je da priča sa Markom baš kad smo raskinuli. Na sve načine je pokušavala da osećam loše, zamislite da sam ja pokušala nešto sa Markom Markovićem, bila bi obešena - govorila je Luna, a onda je Marko dobio reč:

Foto: Pink.rs/M.Popović

Ona je radila neke stvari koje mi se ne dopadaju. Distancirao sam se od nje baš grubo. Ne bi me imala, čak i da je htela. To je glupost. Ja sam se sa mnogo ljudi igrao tamo. Neka pričaju o meni slobodno. Lunu sam štitio od drugih, ali sam nažalost i ja nju povredio. Zbog toga sam se zgadio nekim ljudima. Čak sam i auto nazvao ''Lepi Mića''... - pričao je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

I.R.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'