AKTUELNO

Veoma joj je bilo teško da priča o ovome.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras bivše zadrugare Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima obavio veliki intervju u kome su sumirali utiske boravaka u Beloj kući, kao i sve ono što se izdešavalo nakon završetka "Zadruge 2".

Tema koja je poslednjih dana i te kako uzdrmala javnost jesu opasne pretnje koje je muž Dragane Mitar, Siniša Dragutinović uputio bivšoj zadrugarki. Naime, on joj je tražio novac, a potom joj pretio da će joj oduzeti i zajedničkog sina pod navodima da je ona nepodobna majka za njihovo dete.

Foto: Pink.rs/Ognjen B, Privatna Arhiva/Pink.rs, Printscreen Instagram/dragana_mitar

Dragana je sa milionskim auditorijumom podelila kroz kakve je probleme prolazila sa Sinišom i koje joj je uslove još uvek zakoniti suprug postavio.

Nemam informaciju da je saslušan. Ja sam dala svoju izjavu u policiji. U sredu sam išla u Centar za socijalni rad, tamo imam poziv. Sve ostalo će rešiti moj advokat - započela je Dragana, a onda nastavila:
Ja sam htela da se razvedem, on nije hteo. Ja sam tražila sporazum, on je meni pisao tužbu iza leđa. Dok sam ja smišljala sporazum, meni je stigla tužba. Ponedeljak je bila zadrugarska žurka, a onda mi je u utorak stigla tužba i ja sam bila van sebe. Pre toga smo bili i sa detetom, on je otišao na more, sve je funkcionisalo u granicama normale. Ja se sada pitam sa kim sam ja živela ovih sedam godina. Neću da pričam ružno o njemu, on je otac mog deteta - rekala je Dragana, a onda se osvrnula kakav su sukob ona i Siniša imali:

Foto: TvPink Printscreen

To je bio 10. jun kada smo imali raspravu u stanu, pričao je o mojoj prošlosti, ja o njegovoj, došlo je do negativnih vibracija, pale su pogrdne i ružne reči. Njegovo ponašanje je bilo nasilničko, to ne bi ni jedna žena trpela. To je bilo ranije, neka "dernjava". Neću da dozvolim da me neko psihički i ekonomski maltretira. Zašto bih ja živela sa sinom na ulici, a da on meni izigrava neku moć. Nema razloga da ja to njemu dozvolim. Pošto je on u tužbi naveo da sam ja napustila njega i dete i otišla u "Zadrugu", a taj čovek je dolazio tamo meni u posetu - rekla je bivša modelsica.

Siniša je u tužbi okarakterisao Draganu kao nepodobnu majku i istakao da on želi zbog interesa deteta samostalno starateljstvo nad sinom, a evo šta kaže ona o tome:

Ja sam time zgrožena. On je meni odredio da mogu da viđam dete sredom na tri sata, svake druge subote, tokom letnjeg raspusta na 10 dana, a tokom zimskog raspusta na 15 dana i sve to uz prethodnu najavu ocu. To je neka njegova mržnja, on se meni sveti. To je otac monstrum, a ne neko ko brine o detetu. Ako će on da uživa dok dete pati za majkom, onda treba da mu čestitam. Ovo su njegove lične frustracije. Mislim da dete ne treba da ispašta zbog ovoga. Ako je on toliko brižan tata, kako je on stigao da ide na more, da nađe sve te devojke? Dete tu ništa nije krivo, deca uglavnom ispaštaju zbog ludih roditelja - pričala je jecajući Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Stanija i Marko se ŽESTOKO POSVAĐALI za vreme reklama tokom emisije 'Zadruga - Narod pita' (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'