AKTUELNO

Mnogo joj teško pada što mora da priča o porodičnim problemima.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Lepog Miću, Draganu Mitar i Lazara Jeremića i sa njima razgovarao o svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Draganu Mitar je tužio suprug Siniša Dragutinović, jer smatra da je nepodobna majka i želi puno starateljstvo nad sinom Jovanom. Ona je otkrila na koji način pokušava da poštedi malog sina Jovana od cele porodične drame.

Trudim se da ne pričam o tome pred njim. On me nekoliko puta pitao što plačem. Sve ću pare na njega da potrošim. Trudim se da ne oseti ništa. Po čitav dan smo zajedno. Govori mi da bi voleo da živim sa njim. Kad sam izašla iz Zadruge, sve se povratilo kao pre. Vratilo se sve u normalu. Vidi dete ko više vremena provodi sa njim - govorila je Dragana, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Poslala sam ga na Zlatibor, neću da misli o ovome. Druge stvari su mi apsolutno nebitne. Ne razumem kako može da želi (Siniša) da ja propadnem, a pre svega sam majka njegovog deteta. Sledeće što čekam je da me ubije, eto - govorila je Dragana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Dragana Mitar

'