AKTUELNO

Tijana i Ognjen su odlučili da obraduju hrabru voditeljku.

Voditelji najpopularnije emisije o poznatima, "Premijere - Vikend specijala", Tijana Prica i Ognjen Nestorović otkrili su svojoj današnjoj gošći Dei Đurđević da imaju specijalno iznenađenje za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Pre toga su sa njom popričali o njenoj karijeri.

Ja sam studirala političke nauke i onda sam došla ovde da volontiram. Srećom, bili su potrebni reporteri Jovani i Srđanu, onda je krenuo i kasting, tada je sve počelo - navela je Dea.

Ognjen je zatim najavio video-prilog Deinog prvog uključenja u program uživo, a ona se sve vreme smejala dok ga je gledala.

Jao! To je bilo u nedelju, rekli su mi da se spremim da idem u Hitnu i da nađem još dve teme. Ništa nisam znala, nisam znala šta da radim sa telefonom koji je služio za uključenje - rekla je voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Dea je otkrila i koliko joj je bilo teško na početku da se bavi reporterskim poslom, ali i koliko je bila srećna kada ju je vlasnik i direktor televizije Pink, Željko Mitrović, pozvao da vodi jutarnji program.

Izuzetno je komplikovano i teško. Sve te ometa, a ti treba da razmišljaš o tome šta ćeš da kažeš, a i da izgledaš pristojno, ipak si na televiziji. U jutarnjem se programu nikako nisam videla, ja volim da spavam. Kada me je Željko pitao da li mogu da vodim jutarnji, ja sam bila srećna, navučeš se da tako kažem - ispričala je Dea.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je pušten klip prve emisije "Novo jutro" koju je Dea vodila sa Predragom Sarapom.

Kako smo bili zbunjeni. A što je Sarapa bio mršaviji. Bucko, na dijetu odmah! - poručila je Dea Sarapi.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Dea Đurđević

#Premijera-Vikend specijal

'