AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Voditeljka i autorka emisije ,,Magazin in" Sanja Marinković ugostila je ove sedmice glumicu Srnu Lango, koja je poznata po svom turbulentnom životu.

Tema emisije bila je ljubavni brodolomi, te su gosti otkrili sve o onim ne tako lepim stranama života. Glumica je započela priču koja je sve iznenadila. Naime, kako je Srna pričala, imala je problem sa svojim tadašnjim dečkom, koji ju je prevario sa drugaricom.

Foto: TvPink Printscreen

Bila sam u prošlom veku šesnaestogodišnjakinja, otkidala sam, kad sam bila mlađa, za nekim momkom. Nisam ni znala zašto, otkidao je i on na mene, nekih 2 i po sata, sigurno, posle smo se valjda upoznali - kroz smeh je pričala glumica, pa nastavlja:
I odlazimo mi u neku kuću gde je bio mrak, ja nisam shvatila da je mrak namerno napravljen. Ali ja upalim svetlo, a moja dobra drugarica i moj novi mladić se drže za ruke i gledaju se. Naravno to je šok! Ona je budaletina, manje mi je kriva nego on, jer sam sa njim u vezi. Ja bih živela sa idiotom, ništa ne bi znala. Bila sam ostavljena u mraku - ispričala je Srna.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Srna Lango

'