AKTUELNO

Viđali smo je u vrelim pozama, ali je sada prevazišla samu sebe!

Aleksandra Subotić, jedna od najzapaženijih takmičarki rijalitija ,,Zadruga 2", odlučila je da naredne dane provede na moru i napuni energiju za obaveze koje je očekuju.

Kako je svoju liniju dovela do savršenstva tokom boravka u Beloj kući, Subotićeva puca od samopouzdanja, pa svoje atribute vrlo rado ističe u prvi plan, te je tako na plaži pozirala u izazovnoj pozi u roze kupaćem kostimu.

Foto: Pink.rs

Međutim, ono što je još zanimljivije jeste Aleksandrina poruka koju je poslala uz fotografiju.

Gde ste? Nema vas nigde - napisala je zadrugarka.

Mnogi su odmah došli do zaključka da je mislila na svog bivšeg verenika Davida Dragojevića, koji ju je javno prevario sa Anom Korać. Budući da se nigde već danima nisu oglašavali, veliki su izgledi da se indirektno obratila njima. Bilo kako bilo, jedno je sigurno - posle turbulentnog perioda, Aleksandra je vidno srećna i maksimalno uživa u svakom novom danu, što se lako može zaključiti.

View this post on Instagram

Gde ste? ;) Nema vas vise 👌🏼

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

Podsetimo, nakon skoro nedelju dana medijske ilegale, Ana i David večeras dolaze u studio Pinka, gde će u okviru emisije "Zadruga - Narod pita" odgovarati na pitanja gledalaca, koji će se telefonskim pozivima direktno uključivati u emisiju. Ne propustite - večeras uživo od 22h na Pinku!

Foto: Pink.rs

O. Bogdanović

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'