AKTUELNO

Svojevrsna potvrda da su oni novi glumački par, došla je nakon što je glumica objavila zajedničku fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram

Miljenik žena, Petar Strugar, nakon razvoda od glumice Ivane Nikolić 2015. godine, javnosti nije predstavio novu devojku, iako su ga povezivali sa mnogim lepoticama.

Međutim, izgleda da je popularni glumac i dalje slab na koleginice, s obzirom na to da je, po svemu sudeći uplovio u vezu sa Hristinom Popović.

Njih dvoje su u poslu često bili partneri, a mnogi su komentarisali kako je hemija između njih i više nego očigledna, te je bilo samo pitanje trenutka kada će im se romansa dogoditi i u privatnom životu.

Foto: YouTube screenshot

Svojevrsna potvrda da su Hristina i Petar započeli vezu, došla je nakon što je glumica objavila zajedničku fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Na fotografiji, Petar ljubi Hristinu u obraz, a ono što ih je odalo jesu komentari njihovih prijatelja.

Foto: Instagram

Baš ste lep par - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže, a druga se nadovezala:
Sve čestitke.

Da li će Hristina i Petar potvrditi da su novi glumački par na javnoj sceni ili će ćutati o svom privatnom životu, ostaje da vidimo.

Foto: YouTube screenshot

Podsetimo, Petar je sa šest godina starijom koleginicom Ivanom bio u braku od decembra 2013. godine, a šest meseci kasnije, postali su roditelji sina Zarija.

Njih dvoje su upravo zbog deteta ostali u prijateljskom i korektinim odnosima nakon razvoda.

Autor: M. Đurović

#Glumci

#Hristina Popović

#Petar Strugar

'