AKTUELNO

Još jednom objavom zaintrigirala fanove.

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar poznata je po svom britkom jeziku, kao i specifičnom smislu za humor.

Pročitajte još: PAPARACO! Maja i Marko se ŽESTOKO POSVAĐALI PRED KAMERAMA, A KAD SU SE UGASILE, ONA MU JE PRIŠLA i pozvala ga u provod, Luna bila u neverici! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog opšte poznate situacije koja joj se dogodila u prvoj sezoni "Zadruge" sa Slobom i Lunom Đogani, Kockareva često na popularnoj društvenoj mreži Instagram okači objavu u kojoj direktno ili indirektno prozove svog bivšeg supruga, ali i blogerku. Pevačica se još jednom oglasila, a ovoga puta je preuzela objavu osobe koja je okačila izjavu njene koleginice Goce Tržan koja glasi "Moj najveći blam je još uvek živ i ne bih ga imenovala".

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Kija je na slici i označila Gocu, a pored napisala reč "divlje", što se u internet slengu koristi kao izraz kada neko izdominira svojom prozivkom. Da li je Kockareva ovom objavom ponovo potkačila Radanovića ili je neko drugi njen najveći blam, to samo ona zna.

Foto: TV Pink Printscreen

M.P.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'