AKTUELNO

Milionski auditorijum će dobiti priliku da razgovara sa bivšim zadrugarima.

Nakon desetomesečnog boravka u Beloj kući, zadrugari ponovo nastavljaju druženje u emisijama u okviru programa TV Pink. Milionski auditorijum od ovog trenutka priliku da gleda još jedno izdanje emisije "Narod pita", čiji su gosti finalisti Bane Čolak, Bora Santana i superfinalista Lepi Mića.

Kroz ovu emisiju vas vodi urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević sa kojim će superfinalisti podeliti utiske sa sinoćne spektakularne žurke kada je nastupala najveća regionalna zvezda Maja Berović.

Foto: Pink.rs

Osim toga, Bane, Bora i Mića će podelilti sa milionskim auditorijumom i kakva atmosfera vlada među zadrugarima nakon završetka rijaliti programa "Zadruga 2", ali i sa kim od rijaliti cimera su se čuli i sa kim nikako neće komunicirati.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: PRVI SUSRET LUNE I MARKA POSLE SUPERFINALA: Rijaliti par zbog kojeg mnogi noćima nisu spavali, u emisiji 'Ami G Show' otkriva da li će se POMIRITI! (VIDEO)

Zato ostanite uz televiziju Pink i pratite uživo emisiju i saznajte sve što vas interesuje u vezi sa ovim zadrugarima. Ukoliko nešto propustite, tu je i najbrži portal u Srbiji - Portal Pink.rs gde se takođe možete o svemu informisati.

Foto: Pink.rs

D. Božović

#Zadruga 2

'