AKTUELNO

Otkrila da joj bivši dečko nije čestitao na visokom plasmanu.

Aleksandra Subotić zauzela je četvrto mesto na superfinalu druge sezone rijalitija ''Zadruga 2'', a na spektakularnoj žurki povodom završetka druge sezone pojavila se sa majkom Ljubom Pantović i ćerkom Magdalenom. Ona je tom prilikom otkrila da nije zadovoljna plasmanom.

- Nisam zadovoljna plasmanom, mogla sam ja to i bolje - rekla je Aleksandra, a kad smo joj saopštili da su Ana i David počeli da žive zajedno, ona im je poželela sreću, pa otkrila da joj bivši nije čestitao na plasmanu.

Foto: Pink.rs

- Sa srećom im bilo. Živeo je i sa mnom isto tako. Neću im se javiti, kad sam uška u rijaliti ja sam šrišla Davidu i pružila mu ruku. Nije mi čestitao na plasmanu, a on i Ana su pobegli kad sam ja izašla - rekla je Aleksandra za Pink.rs i otkrila da se neće preseliti u Švedsku kod majke. - Sve je mnogo bolje nego što bi trebalo da bude, neću ništa previše da hvalim unapred. Za sada je sve sjajno. Otkad sam izašla sve je super. Neću preći sa majkom da živim u Švedskoj, ostajem u Beogradu.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

PROČITAJTE JOŠ: OŽENIO BIH LUNU: Jeremić oduševljen Đoganijevom, čekaće da preboli Marka Miljkovića, a onda je OTKRIO gde su Ana i David proveli PRVU NOĆ!

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Aleksandrom Subotić:

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'