AKTUELNO

Ponovo iznosi informacije koje ne sme?

Na večerašnjoj glamuroznoj žurki povodom završetka najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga 2" pojavio se i Lazar Jeremić. Zadrugar koji je svojim takmičenjem definitivno obeležio dobar deo rijalitija.

Zbog druženja sa Davidom Dragojevićem, sa kim su ga zadrugari spajali, ali i nakon što je napravio pravi skandal otkrivanjem detalja iz života Ane Korać, koje je samo dan kasnije poricao da je izgovorio, Jeremić je podigao veliku prašinu.

Foto: Pink.rs

Jeremić je za Pink.rs istakao da bi voleo da stane na ludi kamen sa pobednicom ,,Zadruge 2" Lunu Đogani, kao i da će čekati vreme da prvoplasirana preboli svoj ljubavni brodolom sa Markom Miljkovićem.

Lepe devojke samo u salonu lepote. Sve najlepše mogu da kažem o njom. Ona je osoba koju najviše volim i osoba koju bih definitivno oženio. Polako, ako ona oseti nešto, tu sam sigurno - tvrdio je Lazar.

Foto: Pink.rs

Kako smo dobili informaciju da su Ana Korać i David Dragojević veče proveli zajedno u stanu koji su iznajmili, Jeremić kroz osmeh tvrdi da ne može da otkriva detalje, ali da ima informacije. On dodaje da sa Davidom priprema specijalan poklon za Koraćevu.

Planiramo neka putovanja, on i ja imamo neka iznenađenja za Anu. Imam sigurno informacije, ali zaista ne mogu ništa da kažem. Mogu samo da kažem da su srećni - dodaje je Lazar.

Foto: Pink.rs

O. Bogdanović

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'