AKTUELNO

U sve je upućena.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Luna Đogani pobedila u drugoj sezoni "Zadruge", za Pink.rs oglasila se Kristina Kija Kockar koja je prokomentarisala njenu pobedu. "Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila" - bio je Kijin komentar povodom Lunine pobede koji je u emisiji pročitao voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Da, ceo dan... U svaki korak sam upućena. Ja ništa ne gledam, iskreno da ti kažem. Ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu, ne pogađa me njihovo mišljenje. Ja sam svaki njen uspeh i te kako pohvalila, čak su me i kritikovali zbog toga što je nisam pljuvala, nego sam pričala za pesmu da su joj super. Ja nemam problem da nekoga pohvalim. Kija ne postoji u mom životu, ne razmišljam o njoj. Ona je očigledno imala potrebu da me komentariše i ne znam zašto me komentariše - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'