AKTUELNO

Otkrila zašto je otpratila bivšeg momka.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević rekao je da je primetio kako je Luna Đogani sa svog Instagram naloga pred zoru otpratila svog bivšeg dečka Marka Miljkovića, koji ju je ostavio samo dan pre finala. Inače, u trci za pobednika "Zadruge 2" našli su se upravo Luna i Marko.

Foto: RTV Pink

Zato što mislim da nema potrebe. Poštuljem svačije mišljenje, ali lakše mi je ovako. Mislim da kada sa nekim završiš treba da završiš u svakom smislu. Videla sam da je okačio sliku i samo sam kliknula i otpratila ga. Nema potrebe. Mi smo rešili da bude ovako. Nema tu mesta za nekim razgovorom, da se pratimo, lajkujemo... Kada završim sa nekim muškarcem, želim da završim u svakom smislu. Marka neću zvati u novi stan - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'