AKTUELNO

Oduševila se!

Sinoć je završena druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a titulu pobednika odnela je Luna Đogani, koja je kući otišla bogatija za 50.000 evra. Dan nakon pobede, večeras je u studiju Pinka mlada blogerka tokom intervjua govorila o svim stvarima koje su joj se dogodile proteklih deset meseci.

Foto: RTV Pink

Kako izgledam, tako se i osećam. Fantastično. Još sam malo izgubljena, kao pače u šumi, ali mi definitvno mnogo ovo prija. Vratilo mi je samopuzdanje i sigurnost. Napokon sam kod svoje kuće, sa svojom porodicom - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku svog gostovanja rekla da se oseća fantastično nakon pobede u "Zadruzi 2", a zatim je otkrila da ju je majka Anabela Atijas nakon finala odvela u stan i uručila joj ključeve nekretnine koja je sada u njenom vlasništvu.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad lepše! Sigurno ću to jutro pamtiti mnogo dugo. Prva situacija koja mi se desila, jeste da me je mama odvezla do jednog naselja i rekla mi da mi je iznajmila jedan stan, u kom ću biti dok ne nađemo stan koji ću kupiti. Stan je bio opremljen kao da sam ga ja sređivala. Svi detalji, nameštaj, ja sam bila u šoku. Ulazim i ne mogu da verujem o čemu se radi. Bila sam u šoku. Ona mi je uručila ključeve i rekla: "Ovo je tvoj stan". Ja sam počela da plačem od sreće. Nisam mogla da verujem da sam u svom stanu koji sam krvavo zaradila. Ništa to ne bi bilo tako savršeno da nije bilo moje mame i mog očuha Andreja. Ja sam bila oduševljena, sve je savršeno - otkrila je Luna nove detalje o svom stanu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'