AKTUELNO

Gledaoce TV Pink i u superfinalnoj noći najgledanijeg rijalitija na našim prostorima očekuje mnogo iznenađenja, zato ne propustite da i večeras budete u 21 čas uz kanal ružičaste televizije.

Posle punih deset meseci borbe, smeha, suza, druženja, raskida i pomirenja došlo vreme da se izabere pobednik "Zadruge 2". Spektakularno suprfinale najgledanijeg rijalitija na našim prostorima zakazano je za večeras u 21 čas, a ko će odneti pobedu zavisi samo od vaših glasova. Dvanaestoro supefinalista odmeriće snage večeras, a samo jedan će poneti titulu pobednika ''Zadruge 2''. Luna Đogani, Ana Korać, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Suzana Perović, Branislav Radonić Brendon, David Dragojević, Nadežda Biljić, Aleksa Savić, Lepi Mića i Maja Marinković večeras se bore za laskavu titulu pobednika druge sezone rijalitija ''Zadruga''.

Foto: Pink.rs

Pripreme za superfinale privode se kraju, a došlo je vreme da se proglasi pobednik druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. Veče nakon završetka rijalitija i proglašenja pobednika ''Zadruge 2'' očekuje vas neviđena žurka koja će biti održana na luksuznom imanju, a prenos ovog spektakla pratićete uživo na televiziji Pink. Na žurki povodom završetka "Zadruge 2" koja je zakazana za nedelju 7. jul, očekuje nas mnogo iznenađenja. Za provod i sjajnu atmosferu biće zadužena trenutno najveća regionalna zvezda, Maja Berović, ali ni to nije sve.

Foto: Promo/Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PINK POKLANJA ČAK 1000 ULAZNICA ZA SUPERFINALNU ŽURKU ZADRUGE! Budite deo rijalitija koji je pokorio region!

Do spektakularnog superfinala je ostalo samo još samo sat vremena, zato ne propustite priliku da glasate i izaberete pobednika druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge 2".

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'