AKTUELNO

Iako je pre nekoliko godina izjavila da se neće vraćati pevanju, ona je sada objavila tizer za novu pesmu i najavila povratak na javnu scenu.

Četrdesetogodišnja pevačica iz Novog Pazara Elma Sinanović, koja je 2005. godine iznenada nestala sa domaće estradne scene nakon što je izdala sedmi  album“Gradske priče” sada je najavila povratak.

Foto: Printscreen

Elma bi trebalo da do aprila dobije odobrenje grčkih autora za pesme koje je obradila.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica sa mnogo hitova i bez ijednog skandala, objavila je tizer za novu pesmu.

Original najavljene pesme otpevala je Galena, danas najveća bugarska zvezda kod nas poznata po duetu sa MC Stojanom “Vatreno, vatreno”, a poslušajte kako zvuči deo Elmine verzije:

Elma se na estradnom nebu pojavila 1993. godine prvim albumom "Dva prstena", koji joj nije doneo slavu kakvu je priželjkivala. Nakon njega je objavila još dva studijska albuma, međutim pesme i dalje nisu pronalazile put do publike.

Četiri godine kasnije objavljuje album na kome su se našle poznate pesme "Da me ne vara" i "Moje drugarice". Nakon ovih pesama Elmina karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je tako objavila još nekoliko uspešnih albuma, a među pesmama koje su rado slušane i dan danas se nalaze i: "Ah, tugo, tugo", "Gradske priče", "Čarobno, čarobno", "Sat što kasni", "Treba mi" i mnoge druge.

Foto: Facebook

Nakon svog poslednjeg studijskog izdanja, Elma se povlači u medijsku ilegalu. Iako su mnogi svih ovih godina očekivali njen povratak na scenu, do toga ipak nije došlo. Domaći mediji su nagađali da pevačica ima problema u braku, da ima finansijskih problema, da se teško povredila pa se okrenula oporavku... Međutim, istina je ipak malo drugačija. Ona se jednostavno zasitila pevanja i estrade i posvetila se porodici, a iako je pre nekoliko godina izjavila da se neće vratiti pevanju, sada je to ipak učinila.

Autor: M. K.

#Elma Sinanović

#pevačica

'