AKTUELNO

NIje tako lako odustao.

Nakon što je Željko Mitrović nedavno boravio kod nje u Njujorku, Sandra Mitrović je došla u Beograd, kako bi sa porodicom i prijateljima proslavila rođendan i uživala u svom rodnom gradu.

Osim druženja sa prijateljima, Sandra gotovo svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, a ovog puta je mirno popodne iskoristila da se sa Željkom provoza na brodiću.

Željko je video sa Sandrom objavio na svom Instagram profilu, ističući da je na sve načine pokušao da je ubedi da se vrati u Beograd za stalno. Kako je napisao uz video, "Beograd na vodi i Zemunac na vodi, ubeđuju Sandru da se preseli iz Njujorka u Beograd".

- Vozimo se Savom, a ja i dalje ubeđujem Sandru da se vrati iz Njujorka. Pokazujem joj Beograd na vodi, kao naš Menhetn - rekao je Željko u videu, a Sandra je zaista bila impresionirana kako Beograd sada izgleda.

- Počinje polako da liči, zaista je prelepo. Sa vode deluje nestvarno - rekla je Sandra.

Kako Željko nije uspeo da ubedi Sandru iz prve, pa je pribegao drugačijoj taktici. Kako kaže, manju bi šansu imao da ubedi Sandru da ostane u Beogradu da se nije setio Turaka i druga Dačiča.

- Sandru nisam uspeo da ubedim da se vrati sa Menhetna pokazivajući joj zgrade u Beogradu na vodi, ali Kališu nije mogla da odoli - objasnio je Željko, a Sandra se složila:

- Ovo je već primamljivo, baš je moj fazon.

Međutim, Sandru je najviše namejalo kad se Željko prisetio Ivice Dačića i njegovog objašnjavanja korena reči "Kale".

- Što bi rekao drug Dačić: Kale - rekao je Željko.

Da li je Željko uspeo da ubedi Sandru da Njujork zameni Beogradom, ostaje nam da saznamo u njegovim narednim snimcima.

Pink.rs

#Sandra Mitrović

#Željko Mitrović

'