AKTUELNO

Ne propustite da 6. jula budete uz kanal TV Pink!

Spektakularno superfinale druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' zakazano je za subotu 6. jul, a ko će odneti pobedu zavisi samo od vaših glasova. Učesnici ''Zadruge 2'' prošli su tokom svog boravka u Beloj kući kroz različite faze, a sada je došlo vreme da se izabere pobednik.

Foto: TvPink Printscreen

Pripreme za superfinale su u punom jeku, a veče nakon završetka rijalitija i proglašenja pobednika ''Zadruge 2'' očekuje vas neviđena žurka koja će biti održana na luksuznom imanju, a prenos ovog spektakla pratićete uživo na televiziji Pink.

PROČITAJTE JOŠ: TRETIRAŠ ME KAO KERA, HVATAŠ ME ZA VRAT! Luna ŽESTOKO zamerila Marku zbog načina na koji je igrao sa njom, ON POLUDEO PA JOJ ODBRUSIO KAO NIKAD DO SAD!

Foto: TV Pink Printscreen

Na žurki povodom završetka "Zadruge 2" koja je zakazana za nedelju 7. jul, očekuje nas mnogo iznenađenja. Za provod i sjajnu atmosferu biće zadužena trenutno najveća regionalna zvezda, Maja Berović, ali ni to nije sve.

Foto: Promo/Pink.rs

Ovo je samo mali deo onoga što nas očekuje u superfinalu i na žurki posle ovog spektakla, zato ostanite uz ružičastu televiziju i pratite ono o čemu će se mesecima pričati na celom Balkanu, ali i šire.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Superfinale

'