AKTUELNO

Nisu žalili.

Popularna pevačica Tanja Savić se u velikom stilu vratila na domaću javnu scenu, a njene nove pesme opčinile su sve. Bez njenih hitova ne može da se zamisli nijedan provod, a Tanja se trudi da nastavi istim tempom.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Baki Prasetu ugasili INSTAGRAM, ostaje bez 5.000 evra mesečne zarade! (FOTO)

Međutim, nove pesme i spotovi za iste iziskuju mnogo finansijskih sredstava, pa je pevačica odlučila da odloži kupovinu nekretnine koju je planirala.

Tanja i Dušan zagrejali su se za veliku kuću u prostranom dvorištu, ali odustali su zbog troškova oko albuma - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Oni nisu žalili para za projekat kojim se Tanja na velika vrata vraća na scenu. Da se to isplatilo, vidi se i po reakcijama publike, koja je oduševljena pesmama, a kuću će pazariti na jesen. Ukoliko se ova proda, naći će drugu. Oko toga se sada ne sekiraju i misle samo na promociju njenog albuma.

Nema sumnje da su se Tanji trud i ulaganje isplatili, a kada će skupiti novac za kupovinu planirane porodične kuće, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Tanja Savić

'