AKTUELNO

Voditeljka "Novog jutra" podelila je s nama radosne vesti!

Dea Đurđević, jedno od omiljenih TV lica na ovim prostorima, uspešno se oporavlja od posledica saobraćajne nezgode koju je imala početkom februara ove godine! Njena snaga, optimizam i osmeh bili su samo neki od razloga zbog čega ju je domaća javnost prozvala "žena hrabrost" i dodelila joj titulu heroine. Svojim vedrim duhom u najtežim životnim trenucima oduševila je čitavu Srbiju, čije su građane svaki put iznova obradovale vesti o uspešnom oporavku Đurđevićeve, što je i danas slučaj!

Foto: Pink.rs

Naime, hrabra naša Dea pozdravila je svoje pratioce na Instagramu snimkom na kojem se vidi njena povređena ruka, ovaj put bez medicinske mitele i dela gipsa. Odmah smo je pozvali kako bi sa nama podelila sjajne vesti.

Foto: Printscreen Instagram

Imam još uvek gips, ali samo na donjem delu ruke. Imala sam mnogo veći gips nego što sada imam... Skinula sam deo gipsa, ali Bože zdravlja, uskoro skidam sve! Nadam se da ću skinuti i drugi deo gipsa do kraja nedelje - presrećna je bila Dea, koja je istakla da je doktor Marko Bumbaširević prezadovoljan kako se odvija njen oporavak.

- Zadovoljan je i kaže da sada samo treba da idem na terapije, to je sada najvažniji deo - objašnjava voditeljka, kojoj posebnu snagu daju ljudi koje svakodnevno sreće.

Foto: Pink.rs

- Svi su oduševljeni, svi su srećni zbog meni, što mi daje dodatnu motivaciju - priznala je Dea.

D. Tanasijević

#Dea Đurđević

'