AKTUELNO

Za sebe kaže da je veliki emotivac.

Voditeljka "Zadruge 2" Dušica Jakovljević gostovala je u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa voditeljima Ognjenom Nestorovićem i Tijanom Pricom, ali i sa širokom auditorijumom, podelila kakav je njen trenutni emotivni status i kako stiže da uklopi privatni i poslovni život.

Ja sam stalno zaljubljena. Ne žalim se. Stižem sve uz pomoć mame i tate, ništa ne bih mogla bez njih i bez njihove pomoći. Ali Anđela i Ognjen su stvarno dobra deca, ja sam ponosna na njih - otkrila je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 'ZADRUGA 2' SE BLIŽI KRAJU, a Milan Milošević sada otkriva sve TAJNE iz Bele kuće! (FOTO)

Voditeljka se prisetila i samog početka "Zadruge 2", kada je, kako kaže, doživela jedan od najemotivnijih momenata, jer su joj samo nekoliko dana pre toga nepoznati napadači podigli automobil u vazduh.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ova sezona počela prilično emotivno, ja ću do kraja života pamtiti to kada sam 6. septembra stala na binu i dobila onakav aplauz publike, koja me je podržala na taj način. Ovo je samo kruna cele sezone, koja nije bila laka, ali je bila mnogo lepa. Mnogo mi je drago što sam videla sa kim radim, kakva je ekipa, srećna sam što radim sa ljudima koje stvarno volim. Mi koji radimo "Zadrugu" smo svi povezani kao porodica, sve to budi emociju u meni. Ja sam veliki emotivac i sve što radim gazim punom parom - istakla je Dušica.

R. L.

#Dušica Jakovljević

#Premijera-Vikend specijal

'