AKTUELNO

On je miljenik publike!

Sinoć je održano spektakularno superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars", a laskavu titulu pobednika odneo je Sergej Pajić.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Ovaj talentovani mladić oduševio je čitav region kako svojom energijom i stavom na sceni, tako i sjajnim vokalnim sposobnostima, pa ne čudi što je verna publika upravo njega izabrala da bude pobednik u ovoj jubilarnoj petoj sezoni.

Odmah posle proglašenja pobednika, Sergej je za naš portal podelio utiske, pa nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje i sreću.

Ja sam i dalje pod utiskom, svi superfinalisti su bili savršeni, svi su bili dobri, ne mogu da verujem da je publika izabrala mene. Samo hoću da vam kažem da vas volim mnogo i hvala vam za sve što ste učinili za mene - rekao je Sergej i dodao:

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Ja sam pod utiskom, nisam ovo očekivao. Tata kaže da se trese, mama uzima nagrade. Videćemo kad se slegnu utisci. Muzika je moj život, ja ću nastaviti da se bavim muzikom dokle god je ljudi koji me podržavaju i koji vole to što radim. Daću sve da ispunim njihova očekivanja.

Kompletan intervju sa pobednikom pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars" pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'