AKTUELNO

Prava poslastica za sam kraj sezone!

Jubilarna 10. sezona jedne od najgledanijih emisija na medijskom nebu Srbije - “Paparazzo lov”, privodi se kraju, a emisija koja je u sredu od 22 časa na TV Pink donosi nam kratak pregled godine za nama. Tačnije, poslednji redovni “Paparazzo lov” donosi nam i više od toga – 40 najvećih blamova, tračeva i skandala u protekloj sezoni. Naravno, to ne znači da nas ekipa ove emisije neće iznenaditi vanrednim letnjim specijalima.

Sve ono što poznati misle da mogu da sakriju, ekipa emisije "Paparaco lov" predstavlja iz srede u sredu milionskom auditorijumu. Kamere ove emisije su beležile skrivene poljupce, tajne sastanke, ali i rastanke, svađe i skandale. Kao opomena svakom vozaču na ulici mogu da posluže snimci estradnih zvezda koje nemilosrdno prave prekršaje, za dlaku izbegavaju saobračajne nezgode, pa čak i tragične posledice bahate vožnje. Ekipe ove emisije sačekivale su bebe iz porodilišta, ispraćale slavne na večni počinak, bili su prisutni i kada se plače i kada se smeje.

Foto: Promo.

Od svih snimaka o kojima je javnost brujala, ove srede neki će izazvati salve smeha, dok će pojedini izazvati i prezir, jer vas očekuje 40 najbrutalnijih blamova i najvećih skandala u ovoj sezoni koji su zabeleženi okom kamere emisije “Paparazzo lov".

Sve ono čega se stidi domaća javna scena, usnimila je kamera emisije "Paparaco lov" i niko nije bio pošteđen, zato ne propustite poslednju ovosezonsku redovnu emisiju koja je na programu TV Pink u sredu od 22 časa.

Pink.rs

#Ana Pendić Radoš

'