AKTUELNO

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" našla se na meti hakera.

Zadrugarka Ana Korać ovih dana u Beloj kući bije bitke kako s neistomišljenicima i onima koji su protiv njene veze sa Davidom Dragojevićem, tako i sa njim samim, sa kojim se u poslednje vreme sve češće svađa, a ni ne sluti da će je dodatni problemi dočekati odmah po napuštanju "Zadruge"!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kontroverzna Ivanjičanka, koju poslednjih meseci, otkad ju je javno optužio Filip Mijatov, bije glas da se bavi najstarijim zanatom, više nema svoj lični nalog na društvenoj mreži Instagram, budući da je isti hakovan!

Za razliku od ostalih učesnika rijalitija, Ana aktivno vođenje svog naloga na Instagramu tokom boravka u rijaltiju nije poverila nikome od članova porodice niti prijateljima. Za sve vreme, dok je u "Zadruzi", na njenom nalogu nije bilo nikakvih novih objava, zbog čega su svi ostali u šoku pre nekoliko dana kada se, posle više od sedam meseci koliko nije bila aktivna na ovoj društvenoj mreži, pojavila njena nova objava. Međutim, ubrzo je usledio još šokantniji potez hakera, za sada nepoznatim javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su obrisali sve dosadašnje objave Ane Korać, otpratili naloge koje je zadrugarka pratila i preimenovali njen lični nalog, te se sad na adresi na kojoj su korisnici Instagrama nekada mogli da gledaju Anine fotografije nalaze svega tri objave - fotografije sa citatima.

Osim što su hakovali, Ani su hakeri bukvalno ukrali postojeći nalog koji su iz sebi znanih razloga preimenovali i prisvojili, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Vrlo brzo je na društvenim mrežama nastala panika, posebno iz straha da ne procure pojedine škakljive fotografije, snimci i prepiske za koje se šuška da ih ima na nalogu Koraćeve. Da li će do toga doći, pokazaće vreme, a jedno je sigurno - aktuelnoj učesnici "Zadruge" neće biti nimalo svejedno kada bude shvatila će morati da se ponovo registruje na popularnoj društvenoj mreži i svoju bazu pratilaca formira ispočetka.

Foto: Printscreen Instagram

D. T.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'