AKTUELNO

Nije joj bio problem da otvoreno priča o ovoj temi.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' predstojećeg subotnjeg popodneva u studiju će ugostiti: popularnu folk pevačicu Aleksandru Prijović, voditeljku rijalitija ''Zadruga'' Dušicu Jakovljević, pevača Mirzu Selimovića, pevačicu Marinu Perazić i hirurga Milana Colića.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je u studiju bio i Milan Colić koji se bavi estetskom hirurgijom dugi niz godina, povela se priča o fizičkom izgledu Sanjinih gostiju. Aleksandra Prijović je tom prilikom govorila o estetskoj korekciji koju je imala.

- Stanem ispred ogledala, pogledam se i zamišljam kako bi to bilo da imam malo veća usta - rekla je Aleksandra u ''Magazinu In'', a njena koleginica je istakla kako je ona ''prirodna''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve ovo je Bogom dato, ničim zasluženo - rekla je Marina, a Mirza se nadovezao.- Ja idem na bosanski šarm - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRE TAČNO GODINU DANA DOGODILO SE GLAMUROZNO VENČANJE O KOJEM SU BRUJALI SVI MEDIJI, a ovo je tajna sa svadbe Aleksandre Prijović koju niko ne zna!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 22. juna u 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Magazin In

'